Extra Garantie.
Meer Plezier.
Een extra jaar Ellio Garantie
Registreer je nu en krijg een extra jaar Ellio-garantieplezier!
Bij Ellio geloven we dat kwaliteit en klanttevredenheid hand in hand gaan. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om je garantie met een extra jaar te verlengen, volledig gratis! Dat betekent meer plezier en nog minder zorgen.

Het is simpel en snel om je garantie met een extra jaar te verlengen. Volg deze stappen:
  1. Registreer je product door de garantie policy op deze pagina door te nemen en het onderstaande registratieformulier in te vullen met je persoonsgegevens en VIN-nummer.
  2. Na succesvolle registratie ontvang je een bevestigingsmail. Bewaar deze goed, want dit is je bewijs van de verlengde garantie.
  3. Geniet van je extra bescherming! Je hebt nu een extra jaar garantie. Als er iets misgaat met je product, kun je rekenen op onze uitstekende klantenservice om het probleem snel en vakkundig op te lossen.
Onze verlengde garantie biedt dezelfde geweldige dekking als de standaardgarantie, inclusief reparatie of vervanging van defecte onderdelen, volledige dekking voor fabricagefouten, en snelle en betrouwbare service.

Registreer je product vandaag nog en geniet van een extra jaar zorgeloos gebruik! Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en verleng je garantie in een paar eenvoudige stappen. Bedankt voor het kiezen van Ellio. We staan altijd voor je klaar!

Extra garantie. Extra Plezier.

Deel via onderstaand formulier je gegevens om te registreren voor een extra jaar garantie.

Bedankt voor je bericht!
We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Testimonials
Ellio is zeer gemakkelijk in gebruik, na het testen van alle mogelijkheden had ik deze e-bike al snel onder controle. Ik stond versteld van hoe vlot Ellio snelheid behoudt.
Noël Ellio Rider
Ik ben even snel op mijn bestemming als de trein en auto tijdens de spits, maar kan vertrekken wanneer ik wil, moet niet naar parking zoeken en kom veel beter gezind toe.
Arthur Ellio Rider
Met Ellio weet ik exact wanneer ik op mijn bestemming zal zijn en krijg ik de kans om wat extra te bewegen van en naar het werk. Zelfs op dagen dat mijn benen wat minder in vorm zijn!
Tars Ellio Rider
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit
Ellio Community

Join de Ellio Community op sociale media! Een onafhankelijke groepering van gebruikers van Ellio in Vlaanderen en Nederland. We helpen elkaar met vraag en antwoord, delen nieuws, advies en ervaringen uit.

Word lid
Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.