Ellio testdagen

Ellio evenementen kalender
In de kalender vind je een overzicht van alle evenementen waarbij je kennis kunt maken met Ellio. Kom langs voor een fijn gesprek en ontdek al onze modellen, test ze uit en beleef de ultieme Ellio-ervaring.

Prik de datum en locatie in jouw agenda en we verwelkomen je graag op één van de evenementen of in onze showrooms.
Ellio actie
Ellio komt naar jou!
Maak een testrit voor 1 september 2024 tijdens een van onze evenementen bij een van onze verkooppunten, log je testrit samen met de verantwoordelijke ter plaatse en maak kans op een ballonvaart voor jezelf en een persoon naar keuze. Neem nu deel of download meer informatie en het reglement!
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Ik wil deelnemen!
Testimonials
Ellio is zeer gemakkelijk in gebruik, na het testen van alle mogelijkheden had ik deze e-bike al snel onder controle. Ik stond versteld van hoe vlot Ellio snelheid behoudt.
Noël Ellio Rider
Ik ben even snel op mijn bestemming als de trein en auto tijdens de spits, maar kan vertrekken wanneer ik wil, moet niet naar parking zoeken en kom veel beter gezind toe.
Arthur Ellio Rider
Met Ellio weet ik exact wanneer ik op mijn bestemming zal zijn en krijg ik de kans om wat extra te bewegen van en naar het werk. Zelfs op dagen dat mijn benen wat minder in vorm zijn!
Tars Ellio Rider
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit
Ellio Community

Join de Ellio Community op sociale media! Een onafhankelijke groepering van gebruikers van Ellio in Vlaanderen en Nederland. We helpen elkaar met vraag en antwoord, delen nieuws, advies en ervaringen uit.

Word lid
Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.