Technologie

Ellio biedt zoveel meer dan kracht alleen. Ontdek hoe de unieke Ellio technologie er voor zorgt dat jij onbezorgd de weg op kan.

Moeiteloos

Op vlak van gebruiksgemak is Ellio koploper in de fietsindustrie. Ellio's aandrijving is zo innovatief dat er niet eens versnellingen inzitten.  Met onze speed pedelec gaat rijden als vanzelf: onmerkbaar schakelen en een ononderbroken vermogen zonder dat je ergens aan hoeft te denken. Ellio gebruikt een unieke traploze transmissie (CVT) die automatisch de draad weer oppikt waar jij bent gestopt. Op die manier vertrek je nooit meer in de verkeerde versnelling.

Je persoonlijke rijstatistieken zijn bovendien te zien op het dashboard terwijl jij geniet van de meest intuïtieve E-bike ervaring die er bestaat. Klik hieronder door op de specificaties voor meer informatie.

Ellio’s revolutionaire CVT transmissie garandeert dat je altijd in de juiste versnelling staat, zelfs wanneer je weer vertrekt na een plotse stop. De elektrische ondersteuning past zich automatisch aan.

Lees meer over Ellio's aandrijfsysteem

Op de display kan je je rijstatistieken en batterijcapaciteit zien. Op het elegant ontworpen dashboard zie je in één oogopslag alle informatie over je rit.

Ook bij lange ritten blijft je grip op het stuur comfortabel aanvoelen.

Veilig

Ellio’s elektromotoren werken naadloos samen om een intelligent 2-wiel aandrijvingssysteem te vormen. Dit systeem brengt je moeiteloos tot 45 km/u. Je verkrijgt er ook de perfecte tractie en mobiliteit mee op elk terrein. Naast ogenblikkelijk accelereren, remmen dezelfde motoren je ook vol vertrouwen af. Zo kom je gemakkelijk tot stilstand.

Door regeneratief te remmen laadt de 1150 Wh batterij op. Ondertussen wordt de remkracht intelligent geregeld voor optimale veiligheid. Klik hieronder door op de specificaties voor meer informatie.

Twee elektrische motoren drijven beide wielen aan en beschermen je tegen een val door de grip continu in het oog te houden. Deze motoren brengen Ellio ook volledig tot stilstand en regelen de remkracht voor nóg meer veiligheid.

Lees meer over Ellio's tweewielaandrijving of All-wheel drive

Heb je nog meer remkracht nodig dan Ellio’s motoren kunnen leveren? Dan kan je rekenen op de krachtige hydraulische schijfremmen.

Krachtig

Bij Ellio zijn wij vastberaden om blijvende ervaringen te creëren. Rijden met een Ellio geeft je het gevoel dat je zweeft. We bieden namelijk de soepelste snelle rijervaring aan in combinatie met onderhoudsarme degelijkheid. Onze speed pedelec werd ontworpen voor langdurige power zonder uitputting: slijtvaste aandrijfriemen, robuuste banden en industriële aslagering.

Zin in een geruisloze ochtendrit? Ellio staat voor je klaar! Klik hieronder door op de specificaties voor meer informatie.

Geen zorgen om een ratelende ketting of vuile handen, de Gates® aandrijfriemen zijn fluisterstil, proper en slijtvast.

Lees meer technische info over Ellio's aandrijvingsysteem

Onze borstelloze DC motoren werken zonder kwetsbare sensoren dankzij de innovatieve motorcontrole. Dit maakt ze robuuster zonder afbreuk te doen aan hun prestaties.

De Schwalbe Pick-Up banden zorgen voor optimale grip op de baan dankzij hun stabiele dubbele karkas, en bieden tegelijkertijd een uitstekende lekbescherming.

De grootste batterij in het segment geeft je een rijbereik van 60-150 km (afhankelijk van het ondersteuningsniveau) bij snelheden boven 40 km/u. Het slimme laadproces verlengt bovendien de levensduur van de batterij.

Lees meer over Ellio's batterijcapacitieit

Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit
Ellio Community

Join de Ellio Community op sociale media! Een onafhankelijke groepering van gebruikers van Ellio in Vlaanderen en Nederland. We helpen elkaar met vraag en antwoord, delen nieuws, advies en ervaringen uit.

Word lid
Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.