Ellio Links

Jij bent op zoek en wij helpen graag!

Op deze pagina vind je een overzicht van enkele handige Ellio links.
Testimonials
Ellio is zeer gemakkelijk in gebruik, na het testen van alle mogelijkheden had ik deze e-bike al snel onder controle. Ik stond versteld van hoe vlot Ellio snelheid behoudt.
Noël Ellio Rider
Ik ben even snel op mijn bestemming als de trein en auto tijdens de spits, maar kan vertrekken wanneer ik wil, moet niet naar parking zoeken en kom veel beter gezind toe.
Arthur Ellio Rider
Met Ellio weet ik exact wanneer ik op mijn bestemming zal zijn en krijg ik de kans om wat extra te bewegen van en naar het werk. Zelfs op dagen dat mijn benen wat minder in vorm zijn!
Tars Ellio Rider

Vraag een demo aan voor jouw bedrijf

Plan een demo voor je bedrijf waarbij wij samen met jou en je medewerkers nadenken over mobiliteit en de kans geven om woon-werkverkeer met Ellio uit te proberen.


Contacteer Ellio via info@ellio.com of onderstaand formulier:

Bedankt voor je bericht!
We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

Leasing

Wens je Ellio aan te schaffen voor je werknemers via leasing? Geen probleem! We werken samen met de onderstaande leasingmaatschappijen. Neem vrijblijvend contact op met info@intuedrive.com voor meer inforamtie.

Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit
Ellio Community

Join de Ellio Community op sociale media! Een onafhankelijke groepering van gebruikers van Ellio in Vlaanderen en Nederland. We helpen elkaar met vraag en antwoord, delen nieuws, advies en ervaringen uit.

Word lid
Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.