Ellio start innovatief verkoopproces in nieuw hoofdkantoor

Ellio start innovatief verkoopproces in nieuw hoofdkantoor

6
minuten leestijd
Ellio gaat 2021 in met een gloednieuw hoofdkwartier in Vlaams-Brabant.

Ellio start innovatief verkoopproces in nieuw hoofdkantoor

Ellio gaat 2021 in met een gloednieuw hoofdkwartier in Vlaams-Brabant. De speed pedelec is niet langer uitsluitend via een dealer te koop, maar ontdek je nu in de Ellio showroom waar je van persoonlijke klantenservice geniet.

Ellio maakt vaart en dat werd al snel duidelijk aan het begin van dit jaar. Ellio fietst zo goed, dat in de zomer van 2020 de nood hoog groeide bij het Ellio team voor een grotere werkplek. Neem daarbij de vele verzoeken voor in-house testritten en de beslissing voor relocatie is snel gemaakt. Klanten worden van nu af aan ondergedompeld in de Ellio leefwereld in het nieuwe hoofdkwartier in Korbeek-Lo, in een gerestaureerde hoeve. In de showroom kunnen ze testrijden en kennismaken met de nieuwste Ellio modellen. De fiets was aanvankelijk alleen via een dealernetwerk te koop, maar nu kan de klant ook rechtstreeks bij Ellio terecht.

“We vinden het belangrijk om direct met onze klanten verbonden te zijn, daarom nemen we steeds de tijd om ze goed te begrijpen en service op maat te bieden. Dit waardevol contact met de klant is nu rechtstreeks mogelijk in ons nieuwe hoofdkantoor." – Jorrit Heidbuchel, co-founder Ellio.

VERNIEUWEND VERKOOPPROCES

Ellio klanten kunnen voortaan een persoonlijke afspraak boeken in de nieuwe headquarters. Tijdens een afspraak kan je in de showroom de Ellio modellen ontdekken, uittesten, maar ook de moeilijkste of meest technische vragen stellen aan het team van experts. Maak je liever niet de verplaatsing, dan komt Ellio langs bij je thuis of op je werk voor een proefrit. Al je vragen worden beantwoord door je persoonlijke contact bij Ellio, via mail of telefoon. Direct klantencontact is bij Ellio nu de norm.

“Een product als Ellio koop je niet met enkele clicks online, je wenst een uitgebreide uitleg en een verkoper die zijn tijd neemt om je verder te helpen. We vinden het daarom heel belangrijk om persoonlijke service te bieden, van je eerste vraag over Ellio tot je onderhoud na aankoop.” – Jorrit Heidbuchel, Ellio co-founder.

Ellio biedt één aanspreekpunt tijdens het aankoopproces zodat je niet iedere keer met iemand anders in contact staat. Ook in de dienst na verkoop word je nooit aan je lot overgelaten. Het technisch team van Ellio staat klaar om je verder te helpen met expertadvies en biedt zelfs de mogelijkheid om je Ellio aan huis op te pikken voor een herstelling of onderhoud

“Met deze directe klantenservice proberen we het beste uit online verkoop en klassieke winkelverkoop te combineren. Je wil niet voor alles je huis uit, maar je wil wel persoonlijk geholpen worden door een verkoper die jou en je noden kent. Bij pure online verkoop gaat het aankoopproces vaak heel vlot, maar voor onderhoud of herstellingen moet je dan nog steeds je zware E-bike bij een servicepunt krijgen. Dit willen we bij Ellio beter doen.” – Jorrit Heidbuchel.

Ellio DSC 2834 2 Pieter Gregoire

SUCCESVOLLE START, SPANNENDE TOEKOMST

E-bike merk Ellio gaat als een speer en na een succesvolle start in 2020, wenst het team dit elan ook verder te zetten in 2021. Hoewel de Europese ambitie er zeker is, richtten we voorlopig onze pijlen nog niet buiten Vlaanderen, aangezien de gevolgen van de coronacrisis nog niet helemaal duidelijk zijn. Dit jaar focussen we ons verder op het verbeteren van Ellio en de klantenservice in de eigen regio. De belangrijkste prioriteit? Goed contact houden met de Ellio gebruikers. De nieuwe headquarters mét showroom zal daar ongetwijfeld aan bijdragen.

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit