Ellio introduceert Ellio Max: pure Ellio power in een nieuw jasje

Ellio introduceert Ellio Max: pure Ellio power in een nieuw jasje

2
minuten leestijd
Ellio lanceert nieuwste Ellio model, Ellio Max. Een krachtige combinatie van expertise, innovatie en inzichten van de Ellio Rider community.

Om de zoveel tijd gooien we met Ellio een bommetje in de speed pedelec scene. Dit deden we eerder met de verrassende kracht en unieke wegligging van de Ellio Elite, daarna met Ellio Marty, ‘s werelds allereerste volledig geveerde long-tail cargofiets, en nu opnieuw…

Dit jaar rollen we de rode loper uit voor ons nieuwste Ellio model, de Ellio Max. Met een uniek ontwerp, levendige kleuren en - een primeur voor Ellio - 27,5” wielen, stoppen we pure Ellio power in een nieuw jasje.

De 'Mad Max' van de Belgische speed pedelecs

De naam ‘Ellio Max’ is niet alleen een knipoog naar de populaire post-apocalyptische filmserie ‘Mad Max’, maar het is ook een weerspiegeling van het karakter van de fiets en de evolutie van Ellio. Met zijn robuuste design en flitsende 'Nitro Blue' en 'Chrome Yellow' kleuren, is de Ellio Max een eerbetoon aan de ontembare geest van de film, klaar om afstanden te verteren met een overschot aan power.

De Ellio Max is gewapend met beproefde en door rijders geloofde functies, Ellio technologie, en met veiligheid als de absolute prioriteit. Dankzij het innovatieve en unieke all-wheel drive aandrijvingssysteem met automatische transmissie, zal je je voelen alsof je 'op automatische piloot' naar je bestemming cruiset.

"Met de Ellio Max hebben we de kwaliteit, het vermogen én de technologie van de Ellio Elite (voortaan ‘Ellio Original’) in een groter en stoerder jasje gestoken," legt Tomas Keppens, oprichter van Ellio, uit. "We zijn er bijzonder trots op dat we de unieke rijdynamiek van het Original model hebben kunnen vertalen naar een model met grotere 27,5" wielen."

Ongeëvenaarde rijervaring dankzij Ellio's uniek aandrijfsysteem en automatische schakeltechnologie.

Voor en door Riders.

Ellio ontwikkelt mobiliteitsoplossingen voor overtuigde fietspendelaars die dag in - dag uit op hun tweewieler vertrouwen. Om dit doel te verwezenlijken betrekken we onze trouwe en geëngageerde community geregeld bij het ontwikkelingsproces en spelen we in op actuele trends. 

“De Ellio Max verbreedt de markt voor onze technologie. Heel wat klanten zijn op zoek naar een meer klassieke vormfactor. Ellio Max is een comfortabele, technologisch geavanceerde en kwalitatief hoogstaande mobiliteitsoplossing met een robuuste uitstraling en een stoer imago. Een ideale mobiliteitsoplossing voor woon-werkverkeer tussen de 10 en 100 km per dag.” Jorrit Heidbuchel, mede-oprichter en CEO van Ellio. 


Ellio Original en Ellio Max

De Ellio Max wordt voor het eerst geïntroduceerd op Eurobike, het grootste Europese evenement binnen de fietsindustrie. “Eurobike is het uitgelezen moment om nieuwigheden voor te stellen. Ons team heeft keihard gewerkt de voorbije maanden om Max helemaal klaar te krijgen voor dit event.” aldus Jorrit Heidbuchel, mede-oprichter en CEO van Ellio.

Max zal voor €7995,00 incl. BTW verkocht worden over het hele Ellio-netwerk. Dit wil zeggen: de eigen verkooppunten, de Ellio-dealers en onafhankelijke contactpunten. Het model zal in een sport- en comfortversie beschikbaar zijn in de kleuren ‘Nitro Blue’ en ‘Chrome Yellow’.

Daarnaast dopen we het Ellio Elite model voortaan ‘Ellio Original’ en blijven dit aanbieden aan een permanent verlaagde prijs van €6995. Door zijn lage zwaartepunt biedt de Original een hoge wendbaarheid en de lagere instap en compact frame maken hem uitzonderlijk veelzijdig.

Ellio Max is bestelbaar in twee kleuren: 'Chrome Yellow' en 'Nitro Blue'

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit