Ellio rijdt Nederland vlot binnen

Ellio rijdt Nederland vlot binnen

2
minuten leestijd
De eerste officiële gesprekken en Ellio testritten op Nederlandse bodem zijn een feit.

Pijlen op de Nederlandse markt

In februari was het zo ver... De eerste officiële gesprekken en Ellio testritten op Nederlandse bodem werden een feit. Hiermee zetten we als Vlaamse speed pedelec fabrikant onze eerste stappen in de richting van de Nederlandse fietsenmarkt.

De afgelopen paar jaar veroverden we al heel wat harten van overtuigde speed pedelec fans in Vlaanderen, dankzij onze vernieuwende kijk naar een traditionele mobiliteitsoplossing - de fiets. Terwijl we de vertrouwde Vlaamse markt verder verkennen, kijken we met evenveel enthousiasme naar nieuwe horizonten. Begin 2023 maakten we ons klaar om onze innovatieve aanpak en technologie kennis te laten maken met Nederlandse fietsliefhebbers.

Een warm onthaal

Onze deelname aan het B2B FESTIVAL in Den Bosch en de Fiets en Wandelbeurs te Utrecht in februari was een geweldige kans om ons voor een eerste keer te presenteren aan een breed Nederlands publiek. We zijn blij om de vele positieve reacties te horen en zijn verheugd om te zien hoe onze producten verder zullen ontvangen worden door de Nederlandse fietsmarkt.

Ellio op de Fiets en Wandelbeurs te Utrecht

Onze 'made and engineered in Belgium' speed pedelecs zijn ontworpen en gebouwd met één doel: mensen zo vlot, veilig en snel mogelijk naar hun bestemming brengen, zonder de wagen! We kijken er naar uit om met onze Ellio speed pedelecs ook in Nederland ons steentje bij te dragen aan een duurzamere en gezondere toekomst op vlak van mobiliteit.

"Dit is gewoon een werkpaard, zoals de auto om je van A naar B te brengen maar dan op een comfortabele milieubewuste manier."

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit