Fiets veilig en snel door elk seizoen met Ellio

Fiets veilig en snel door elk seizoen met Ellio

1
minuten leestijd
Ben jij ook wel eens bezorgd over je fietsveiligheid tijdens de herfstmaanden?

Fiets veilig en snel door elk seizoen met Ellio

Ben jij ook wel eens bezorgd over je fietsveiligheid tijdens de herfstmaanden?
Je bent zeker niet de enige, de meeste Belgen verkiezen hun auto boven hun fiets in deze donkere, natte periode. Het kan gelukkig ook anders. Dankzij Ellio fiets je veilig en snel naar elke bestemming, en vermijd je lange files.

De natte maanden veilig trotseren dankzij onderstaande elementen:

1. Laag zwaartepunt

Het ingenieursteam achter Ellio maakte van veiligheid een topprioriteit. Dankzij de 20” wielen van Ellio is het zwaartepunt erg laag. Hierdoor is de fiets  ongeziene stabiel en makkelijk onder controle te houden.

2. Brede banden met veel grip

De brede Schwalbe Pick-up banden zorgen dan weer voor superieure tractie. Ideaal dus om nat wegdek en gevallen bladeren te trotseren.!

3. Veilig remmen

Veilig remmen op een nat wegdek is gegarandeerd dankzij de hydraulische remschijven.

4. Verlichting

Ook in het donker blijf je veilig met Ellio. Onze speed pedelecs zijn voorzien van een verstraler en dimlicht aan het stuur, die zorgen voor een uitstekende verlichting van de weg voor je.. Achteraan is een duidelijk achterlicht voorzien met een automatisch remlicht.

5. All-wheel drive

Ellio staat bekend voor zijn all-wheel drive systeem. Dit houdt in dat beide wielen aangedreven worden door twee elektrische motoren. it systeem zorgt voor optimale grip en bescherming tegen een val door continu het aandrijfvermogen op beide wielen te controleren.

Met Ellio bereik je moeiteloos een snelheid van 45 km/h, maar let op! Veiligheid begint immers bij een defensief rijgedrag.. Matig dus je snelheid bij nat weer en anticipeer zodat je geen bruuske manoeuvres hoeft uit te voeren. Ellio doet de rest!.

Verdiep je nog meer in veilig rijgedrag in onze webinar met Peter Wuyts.

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit