Meet Ellio Rider Amber

Meet Ellio Rider Amber

1
minuten leestijd
Ergens naartoe gaan, is nu eens zo makkelijk doordat ik altijd mijn Ellio kan gebruiken!

Meet Ellio rider Amber

Ellio wordt omringd door een bruisende community die tips en feedback delen en zo de speed pedelec nóg beter maken. We noemen hen Ellio riders en polsen graag naar hun ervaring en verhalen. Vandaag is het de beurt aan Ellio rider Amber.

Waarom koos jij voor een speed pedelec?

In het begin was ik nog helemaal verknocht aan mijn auto, maar dit veranderde al snel toen ik voor de eerste keer met Ellio reed. Het is een stuk fijner om zowel files voorbij te rijden als buiten in beweging te zijn. Iets wat niet mogelijk was toen ik elke ochtend met de auto vertrok.

Wat was voor jou uiteindelijk de reden om voor Ellio te kiezen?

Het gevoel van moeiteloosheid is voor mij een enorm pluspunt. Dit gecombineerd met het automatisch schakelsysteem en de cruise control, maakt de keuze heel makkelijk.

Welk Ellio-moment zal je nooit vergeten?

De eerste keer dat ik mijn topsnelheid behaalde tijdens het fietsen, zonder moeite te doen. Wat een gevoel van vrijheid.


Welk gevoel krijg je als je met je Ellio rondrijdt?

Als ik mijn Ellio gebruik, ervaar ik een enorm gevoel van vrijheid door het moeiteloos fietsen. Elk ritje is een plezier!

Hoe heeft Ellio jouw leven veranderd?

Ik ben sneller op de plek waar ik wil zijn doordat ik geen rekening meer moet houden met files. Ergens naartoe gaan, is nu eens zo makkelijk doordat ik altijd mijn Ellio kan gebruiken!

Dank je wel voor deze Q and A, Amber. Op nog vele mooie Ellio ritjes!

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit