Meet Ellio Rider Arnout

Meet Ellio Rider Arnout

1
minuten leestijd
Ik ben veel minder vermoeid na het fietsen, waardoor ik meer tijd en energie heb om te sporten.

Meet Ellio rider Arnout

Ellio wordt omringd door een bruisende community die tips en feedback delen en zo de speed pedelec nóg beter maken. We noemen hen Ellio riders en polsen graag naar hun ervaring en verhalen. Vandaag is het de beurt aan Ellio rider Arnout.

Wat is je favoriete plek om even te pauzeren tijdens het fietsen?

Ik neem liever geen pauze maar ga graag zo snel mogelijk van A naar B ;).

Waarom koos jij voor een speed pedelec?

Het was vooral een praktische overweging. Voor of na het werk ga ik graag lopen. Aangezien dat de woon-werkafstand 20km enkel is, vaak met tegenwind, ben je na een dagje werken en fietsen doodop en merkte ik dat ik daardoor minder ging lopen. Nu dat ik met Ellio rijd, heb ik geen vermoeid gevoel meer en kan ik volop focussen op het lopen 🙏.

Wat was voor jou uiteindelijk de reden om voor Ellio te kiezen?

Het gemak en de vlotheid van de fiets. Hij is enorm gemakkelijk: je moet niet nadenken maar gewoon fietsen. Zalig toch?! Precies of de fiets aanvoelt hoe jij je vandaag voelt. Wil je trager fietsen, fine hij pusht je niet om sneller te gaan. Wil je topsnelheden aanhouden? Dan komt de cruise control goed van pas!

Hoe zet jij jouw Ellio in voor jouw mobiliteit?

Ik gebruik hem vooral voor mijn woon-werkverkeer. Dus 20km enkel :).

Welk Ellio-moment zal je nooit vergeten?

De ochtenden waarop ik langs de F3 naar het werk ga en fietsers uit de wind zet. Maar vooral het moment dat ik andere speed pedelecs voorbijreed en hen uit de wind zette... 😅


Hoe heeft Ellio jouw leven veranderd?

Ik ben veel minder vermoeid na het fietsen, waardoor ik meer tijd en energie heb om te sporten.

Dank je wel voor deze Q and A, Arnout. Op nog vele mooie Ellio ritjes!

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit