Meet Ellio Rider Arthur

Meet Ellio Rider Arthur

1
minuten leestijd
Met Ellio neem ik nóg vaker de fiets, daar word ik gelukkig van!

Meet Ellio rider Arthur


Ellio wordt omringd door een bruisende community die tips en feedback delen en zo de speed pedelec nóg beter maken. We noemen hen Ellio riders en polsen graag naar hun ervaring en verhalen. Vandaag is het de beurt aan Ellio rider Arthur.

Favoriete rit?

De vaart tussen Leuven en Mechelen. Naast de mooie omgeving kruipt hier regelmatig een coureur in mijn wiel. Dan vertraag ik even zodat ze goed mee zijn en sein ik alle obstakels op de weg. Zo'n interactie zorgt altijd voor een leuk babbeltje van zodra de wegen bijna scheiden.

Waarom koos jij voor een speed pedelec?

Ik ben even snel op mijn bestemming als met de trein en auto tijdens de spits, maar kan vertrekken wanneer ik wil, moet niet naar parking zoeken en kom veel beter gezind toe. De fietstocht is ook mijn training, zo geraak ik in het weekend wat verder met de koersfiets of gravelbike.

Wat was voor jou uiteindelijk de reden om voor Ellio te kiezen?

Het is gewoon echt fijn fietsen met een Ellio, helemaal anders dan andere fietsen!

Welk Ellio-moment zal je nooit vergeten?  

Elke week zijn er onvergetelijke momenten, ik fiets wekelijks van Antwerpen naar Leuven en terug. Goed voor zo'n 110km. Mijn traject is bijna volledig fietsostrade, en dat is echt zalig doorrijden.


Hoe heeft Ellio jouw leven veranderd?

Ik neem nóg vaker de fiets, daar word ik gelukkig van!

Welk gevoel krijg je als je met je Ellio rondfietst?

Vlotte power!

Welke tip zou je geven aan andere speed pedelecers?

Vergeet niet te genieten, ook al regent het!

Dank je wel voor deze Q and A, Arthur. Op nog vele mooie Ellio ritjes!

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit