Meet Ellio rider Björn

Meet Ellio rider Björn

1
minuten leestijd
Ik ben niet graag afhankelijk (ook niet van het openbaar vervoer) en mijn Ellio geeft me de mogelijkheid om vlot mijn woon-werk af te haspelen!

Meet Ellio rider Björn

Ellio wordt omringd door een bruisende community die tips en feedback delen en zo de speed pedelec nóg beter maken. We noemen hen Ellio riders en polsen graag naar hun ervaring en verhalen. Vandaag is het de beurt aan Ellio rider Björn.

Wat is je favoriete plek om even te pauzeren tijdens het fietsen?

Nabij de fietsbrug over de R0 staat een fietsteller met rustbankje. Daar neem ik graag een selfie (met de file op de achtergrond)! ;-)

Waarom koos jij voor een speed pedelec?

Met de speed pedelec ben ik deur tot deur net zo lang onderweg als door eerst naar het station te fietsen en dan de trein te nemen, maar ik ben helemaal vrij om te vertrekken wanneer ik wil én ik heb altijd een zitplaats! #nosweat

Wat was voor jou uiteindelijk de reden om voor Ellio te kiezen?

Ik hou wel van "out of the box" denken, maar had toch meer dan één "proefrit" nodig om overtuigd te worden. Een volledige dag (mogen) lenen om woon-werk te testen haalde me over de streep. De jongste zoon heeft ondertussen ook een Ellio -de Max- besteld, maar ik doe meer "stadsverkeer" en hou van de korte (wielbasis van de) classic! #wendbaar

Hoe zet jij jouw Ellio in voor jouw mobiliteit?

Woon-werk doe ik 35km enkel. Ook voor andere verplaatsingen neem ik nu vaker de speed dan de auto (toegegeven ook vaker dan de "gewone" fiets)!

Welk Ellio-moment zal je nooit vergeten?

Toen in januari (hevige) sneeuw was voorspeld en ik een vergadering had waar ik niet onderuit kon. De (terug)rit duurde dubbel zolang en mijn gemiddelde snelheid was "niet zo hoog", maar de ervaring zal wel lang bijblijven. NVDR Ik was net zo graag thuisgebleven, maar dat kon/mocht dus niet!


Hoe heeft Ellio jouw leven veranderd?

Ik ben niet graag afhankelijk (ook niet van het openbaar vervoer) en mijn Ellio geeft me de mogelijkheid om vlot mijn woon-werk af te haspelen!

Welk gevoel krijg je als je met je Ellio rondfietst?

Mijn gevoel: "beheerste kracht"! Als ik alleen wil "doortrekken" dan kan ik dat, maar gezellig keuvelend fietsen met andere -minder ondersteunde- fietsers is dat geen probleem!

Welke tip zou je geven aan andere speed pedelecers?

Als er op (te) smalle fietsinfrastructuur geen plaats is om in te halen ... haal dan niet in! Je kan altijd de rijbaan gebruiken en de tragere fietsers het fietspad gunnen!

Dank je wel voor deze Q and A, Björn. Op nog vele mooie Ellio ritjes!

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit