Meet Ellio Rider Danny

Meet Ellio Rider Danny

1
minuten leestijd
In het begin moest ik niets van Ellio hebben, maar nu zou ik geen andere meer willen...

Meet Ellio rider Danny

Ellio wordt omringd door een bruisende community die tips en feedback delen en zo de speed pedelec nóg beter maken. We noemen hen Ellio riders en polsen graag naar hun ervaring en verhalen. Vandaag is het de beurt aan Ellio rider Danny.

In het begin...

... moest ik niets van Ellio hebben, maar nu zou ik geen andere meer willen.

Van een absolute 'neen' naar een resolute 'ja'

Ik werk al enkele jaren bij Ebis, waar wij einde-leasefietsen verkopen. Er was voor mij geen betere fiets dan de Klever X-Speed. Maar op een bepaalde dag kwam er een Ellio Elite met sportstuur binnen. Ik maakte een proefrit, maar was niet meteen onder de indruk van zijn prestaties. Nadat ik een collega zijn raad opvolgde om eens een langere rit te maken met die Ellio fiets, was ik meteen verkocht en de fiets ook. Sinds die dag ben ik de trotse eigenaar en zou ik hem niet meer kunnen missen.

Dank je voor je verhaal, Danny. Op naar nog vele mooie ritjes op jouw Ellio E-bike!

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit