Meet Ellio Rider Francis

Meet Ellio Rider Francis

1
minuten leestijd
Met Belgische toptechnologie elke dag fris en ontspannen op het werk (en) thuis komen! Ik kijk echt uit naar mijn dagelijkse ritjes.

Meet Ellio Rider Francis

Ellio wordt omringd door een bruisende community die tips en feedback delen en zo de speed pedelec nóg beter maken. We noemen hen Ellio riders en polsen graag naar hun ervaring en verhalen. Vandaag is het de beurt aan Ellio rider Francis.

Wat is je favoriete plek om even te pauzeren tijdens het fietsen?

Een rustig stukje natuur, sowieso een plek waar geen wagens kunnen komen.

Waarom koos jij voor een speed pedelec?

Fietsen vind ik heel plezant, maar ik ben niet sportief genoeg om te willen afzien. En het mag bovendien wel vooruit gaan. ;-)

Wat was voor jou uiteindelijk de reden om voor Ellio te kiezen?

Ik ben sowieso een groot voorstander van Belgische producten. Bovendien laat ik mij gemakkelijk verleiden door toptechnologie. Dat niet moeten schakelen blijft gewoon top! En die cruise control komt wel eens van pas. ;-)

Hoe zet jij jouw Ellio in voor jouw mobiliteit?

Ik rij dagelijks, in weer en wind, tussen Schelderode en Oostakker. Het deel langs de Schelde tot Gent-Zuid is super aangenaam, mooi en ontspannend. Vervolgens geniet ik van mijn tochtje door het mooie Gent. Het derde deel van mijn traject van 22 km hoort er ook bij.

Welk Ellio-moment zal je nooit vergeten?

Elke 1000 km leg ik mijn Ellio-moment vast op foto. Ondertussen heb ik met 53 foto's (Ellio is mijn tweede speed pedelec) mijn hele route al uitgebreid beschreven.


Hoe heeft Ellio jouw leven veranderd?

Met Belgische toptechnologie elke dag fris en ontspannen op het werk (en) thuis komen! Ik kijk echt uit naar mijn dagelijkse ritjes.

Dank je wel voor deze Q and A, Francis. Op nog vele mooie Ellio ritjes!

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit