Meet Ellio Rider Jasmin

Meet Ellio Rider Jasmin

1
minuten leestijd
Het fietsgemak zit in alles bij Ellio.

Meet Ellio rider Jasmin

Ellio wordt omringd door een bruisende community die tips en feedback delen en zo de speed pedelec nóg beter maken. We noemen hen Ellio riders en polsen graag naar hun ervaring en verhalen. Vandaag is het de beurt aan Ellio rider Jasmin.

Wat is de mooiste rit die je ooit reed op je speed pedelec?

Ik rij elke dag over het Ringfietspad en door het Rivierenhof. Schoner kan bijna niet.

Waarom koos jij voor een speed pedelec?

Ik ben van nature een beetje lui. Ik wil graag vlot en snel op het werk en thuis geraken, zonder me in het zweet te fietsen. Openbaar vervoer is niet betrouwbaar, mijn fiets wel. Ook de auto is geen optie omwille van parkeren en de vele files. Ik wil me vooral ook duurzaam verplaatsen. Mijn woon-werk traject is perfect voor een speed pedelec.

Wat was voor jou uiteindelijk de reden om voor Ellio te kiezen?

Het fietsgemak zit in alles bij Ellio: vlot op snelheid geraken, automatische versnellingen, remmen op de motor, snelheidsbegrenzer via cc, stabiliteit op de weg.

Hoe zet jij jouw Ellio in voor jouw mobiliteit?

Ik vertrek in Kontich rond 6u20 naar mijn werk. Vaak rij ik naar Deurne, maar ik moet vaak op verschillende locaties zijn. Het kan dus evengoed Hoboken, Merksem of Ekeren zijn. Ook tijdens mijn werkdag verplaats ik mij geregeld tussen verschillende stadslocaties. Steeds met mijn Ellio in weer en wind. In mijn vrije tijd doe ik ook praktisch alles met mijn Ellio: kleine boodschappen, naar de film of theater in Antwerpen of Mechelen, naar de yoga in Boechout, naar de avondles in Mortsel.


Hoe heeft Ellio jouw leven veranderd?

Ik fietste nooit graag. Nu wel. Ik zie niet meer op tegen een fietsrit. Voor de Ellio had ik een andere speed pedelec. De Ellio brengt de speed pedelec naar een ander, hoger niveau. Ik voel me zoveel vrijer en zorgelozer. De Ellio heeft een belangrijke rol gespeeld in de beslissing om onze auto te verkopen.

Dank je wel voor deze Q and A, Jasmin. Op nog vele mooie Ellio ritjes!

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit