Meet Ellio Rider Jeroen

Meet Ellio Rider Jeroen

1
minuten leestijd
Ik beschouw Ellio een beetje als de Tesla van de speedpedelecs.

Meet Ellio rider Jeroen

Ellio wordt omringd door een bruisende community die tips en feedback delen en zo de speed pedelec nóg beter maken. We noemen hen Ellio riders en polsen graag naar hun ervaring en verhalen. Vandaag is het de beurt aan Ellio rider Jeroen.

Waarom koos jij voor een speed pedelec?

De zekerheid om aan te komen op een bepaald uur als je vertrekt en het hoofd even kunnen leegmaken na een werkdag. Ook is de fietsvergoeding mooi meegenomen.

Wat was voor jou uiteindelijk de reden om voor Ellio te kiezen?

Het intuïtieve rijgedrag- en gemak. Daarnaast het feit dat de Ellio een puur Belgisch product is dat dan ook nog eens gemaakt wordt in een maatwerkbedrijf was voor mij ook een beslissende factor. Het feit dat je de fiets ook rechtstreeks bij de constructeur kan kopen, die dan ook nog eens het onderhoud aan huis kan doen, zonder tussenkomst van een fietsenwinkel, een beetje zoals bij Tesla, speelde ook mee. Ik beschouw Ellio een beetje als de Tesla van de speedpedelecs.

Hoe zet jij jouw Ellio in voor jouw mobiliteit?

Ik gebruik de Ellio 95% van de tijd voor woon-werk verkeer. Dat is een traject van 39km enkel van het Antwerpse naar centrum Brussel, hoofdzakelijk langs fietsostrades.


Welk gevoel krijg je als je met je Ellio rondrijdt?

Een gevoel van op een wolk te rijden. Ik vind het ook cool om met zo'n technologisch product rond te rijden dat opvalt door zijn looks, de vergelijking met Tesla is weer niet veraf.

Hoe heeft Ellio jouw leven veranderd?

Ik vertrek op mijn werk en weet wanneer ik aankom. Ik moet dus niet meer wachten in een station en in een drukke trein zitten: top!

Dank je wel voor deze Q and A, Jeroen. Op nog vele mooie Ellio ritjes!

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit