Meet Ellio Rider Jorrit

Meet Ellio Rider Jorrit

1
minuten leestijd
Ik was zo snel rond dat er een gat in mijn weekendplanning viel.

Meet Ellio rider Jorrit

Ellio wordt omringd door een bruisende community die tips en feedback delen en zo de speed pedelec nóg beter maken. We noemen hen Ellio riders en polsen graag naar hun ervaring en verhalen. Vandaag is het de beurt aan Ellio rider Jorrit.

Waarom koos jij voor een speed pedelec?

Ik houd van de power en de efficiëntie: ik ben overal even snel of sneller dan met de auto. In Leuven is een fiets zoveel handiger geworden dan een auto.

Wat was voor jou uiteindelijk de reden om voor Ellio te kiezen?

Gewoon veruit de beste rijervaring. De Original is heel erg wendbaar en speels en daar houd ik van. Ook de robuuste constructie sprak mij aan. En in mijn garage neemt hij veel minder plaats in dan fietsen met grote wielen.

Hoe zet jij jouw Ellio in voor jouw mobiliteit?

Woon-werkverkeer, om naar de stad te rijden, om naar mijn hobby's te rijden en om mee op reis te nemen. Mijn woon-werk traject is slechts 7km maar ik geniet ervan om vlot door Leuven en Kessel-lo te cruisen.

Wat is de mooiste rit die je ooit reed op je speed pedelec?

Een toer door de Toscaanse heuvels rond San Gimignano.

Welk Ellio-moment zal je nooit vergeten?

Ik heb ooit de Horstroute gereden met de Ellio nadat ik die al een keer of 3 met de gewone fiets had gedaan. Ik was zo snel rond dat er een gat in mijn weekendplanning viel :)

Hoe heeft Ellio jouw leven veranderd?

Voor woon-werkverkeer vind ik het heel leuk om precies te weten wanneer ik thuis zal zijn 's avonds. Mijn vriendin is daar ook gelukkig mee :) Op vakantie nemen we nu ook standaard de fietsen mee. Dat geeft ons veel meer vrijheid en een ontspannen gevoel.

Dank je wel voor deze Q and A, Jorrit. Op nog vele mooie Ellio ritjes!

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit