Meet Ellio rider Judith

Meet Ellio rider Judith

minuten leestijd
Je hoeft geen sportieveling te zijn om ervan te genieten, daarvoor dient de ondersteuning.

Meet Ellio rider Judith


Ellio wordt omringd door een bruisende community die tips en feedback delen en zo de speed pedelec nog beter maken. We noemen hen Ellio riders en polsen graag naar hun ervaring. Vandaag is het de beurt aan Ellio rider Judith. Als huisarts in opleiding moet Judith heel wat kilometers afleggen. In de auto zitten of pendelen met de trein vond ze maar niks, dus koos deze actieveling voor een Ellio. De mooie ritten zijn een welgekomen pauze tijdens haar soms hectische job.

Hoe ben je bij Ellio terechtgekomen?
Jorrit, één van de oprichters, is de vriend van een goeie vriendin van mij. Via haar was ik op de hoogte van het project en de ontwikkeling van Ellio. Ik vond de E-bike op zich wel interessant, maar had nu niet meteen het idee om één te kopen. Toen ik echter begon te werken, bleek Ellio een goede oplossing voor mijn woon-werk verplaatsingen.

Welke afstanden leg je af?  
Een enkele rit naar mijn werkplek is 25 km. Ik fiets dus elke dag 50 km en met huisbezoeken bij, was dat nog meer. Momenteel hoort dit niet bij mijn takenpakket, maar toen ik mensen bij hun thuis moest bezoeken, was Ellio ook een handig alternatief voor de auto. Patiënten keken geregeld nieuwsgierig naar mijn toch wel “speciale fiets,” het is altijd een goed gespreksonderwerp.Waarom verkies jij Ellio meestal boven je auto?
Ik ben wel graag actief en zit veel liever op de fiets dan in een auto. Ik pendel niet zo graag op vier wielen: je staat regelmatig in de file en heb niet echt bewogen op een dag. Voor mij is Ellio de ideale manier om beweging in mijn werkschema te incorporeren, maar toch grote afstanden te overbruggen.

Je bent dus een sportieve Ellio rider?
Ik heb altijd veel gefietst, maar met Ellio rijden, vraagt eigenlijk weinig energie. Soms ben je nu eenmaal te moe na een zware werkdag, dan kan je gemakkelijk de ondersteuning opzetten. Ik vind die ritten echt wel ontspannend. Je hoeft heus geen sportieveling te zijn om ervan te genieten, zeker als je wat natuur tegenkomt onderweg.

Waar vind je er dan net zo ontspannend aan?
Met Ellio naar het werk rijden, is een aangenaam uurtje voor of na de drukte van mijn werk. Meestal is mijn hoofd leeg en neem ik de omgeving in me op. Ik heb al heel wat mooie zonsopgangen -en ondergangen gezien terwijl ik met Ellio fietste. 

Dank je wel voor deze Q and A, Judith. Op nog vele mooie Ellio ritjes!Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit