Meet Ellio rider Katherina

Meet Ellio rider Katherina

6
minuten leestijd
Lees de testimonial van Katherina over Ellio.

Meet Ellio rider Katherina

Elke maand vragen we Ellio riders over hun ervaring met Ellio. Welke afstanden leggen ze dagelijks af? Wat trok hen aan tot Ellio als speed pedelec? Vandaag is het de beurt aan Ellio tester Katherina, merkstrateeg bij Marnix and Ally.

Hoe ziet jouw woon-werk traject eruit?

“Mijn woon-werk trajecten verschillen vaak in afstand en bestemming. Ik ben een echte autogebruiker als het gaat om mijn woon-werk verkeer, maar het liefst vertoef ik altijd buiten. Daarom leek een lange testperiode met Ellio de ideale opportuniteit om te ontdekken hoe het ook anders kan. Ik wilde vooral de voordelen ontdekken van een speed pedelec. Ellio bracht mijn woon-werktrajecten werkelijk naar een andere dimensie. Plots werd mijn commute iets waar ik naar uitkeek. Ik zocht naar alternatieve fietsroutes en kwam op plaatsen waar ik normaal gezien nooit zou komen."

Wat neem je altijd mee onderweg met Ellio?

"Op deze foto is een fractie van de inhoud van mijn goede gevulde werktas te zien. Een planner, werkmap, vele tussendoortjes en water zijn voor mij essentiële zaken om mijn dag door te komen. Gelukkig is er bij Ellio de mogelijkheid om naast een rugzak ook een fietstas te gebruiken."

DHF 8427

Wat sprak jou aan in Ellio? 


“Ik dacht dat je sportief en ervaren moest zijn om met een Ellio te rijden. Integendeel, van zodra je op de fiets stapt, ervaar je een veilig en vertrouwd gevoel door de vloeiende start van de motor. De combinatie van de auto en Ellio is voor mij perfect. Ellio laat mij toe om de auto vaker thuis te laten en meer buiten te komen. Je kan hier echt spreken van een volwaardig alternatief van de wagen."

Heb je nog (mobiliteit, route, e-bike, speed pedelec,…) tips?

"Een langere proefperiode is een aanrader, omdat je dan echt kan testen hoe Ellio past in je dagelijkse leven."

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit