Meet Ellio Rider Kris

Meet Ellio Rider Kris

1
minuten leestijd
Of het nu regent of niet ik stap met plezier op de fiets richting bestemming!

Meet Ellio rider Kris

Ellio wordt omringd door een bruisende community die tips en feedback delen en zo de speed pedelec nóg beter maken. We noemen hen Ellio riders en polsen graag naar hun ervaring en verhalen. Vandaag is het de beurt aan Ellio rider Kris.

Waarom koos jij voor een speed pedelec?

Ik fiets graag en ik haat files en stress in de wagen.

Wat was voor jou uiteindelijk de reden om voor Ellio te kiezen?

Een bijzonder fijn gevoel bij de eerste testrit. Nu na 3 weken en 800km op de teller wordt dit gevoel alleen maar bevestigd. Fingers crossed naar de toekomst, altijd nog een beetje afwachten bij eventuele kinderziektes, de service is in ieder geval prima op dit moment cfr. de nieuwe update.

Hoe zet jij jouw Ellio in voor jouw mobiliteit?

Ik fiets elke afstand, woon-werk verkeer enkel 35 à 40 km, ook in vrije tijd. Het geeft me rust in het hoofd, koppeke leeg bij het thuiskomen. En niet onbelangrijk ik beweeg en ontvang fietsvergoeding. Niks dan voordelen!

Welk gevoel krijg je als je met je Ellio rondrijdt?

Ontspannen vooruitgaan :)

Hoe heeft Ellio jouw leven veranderd?

Ik rij al 4 jaar met een speedelec, dus al langer overtuigd van dit vervoersmiddel, voorheen een top Gazelle. Ik koos indertijd voor een aangename comfortvolle fietshouding en rijgevoel. Deze Ellio biedt mij hetzelfde maar qua rijgevoel next level. Of het nu regent of niet ik stap met plezier op de fiets richting mijn bestemming, altijd met goed zichtbare kledij! Cowboys onder alle weggebruikers gaan er altijd zijn, anticiperend rijden is de boodschap. Een ongeval is zo gebeurd. Topsnelheden zijn niet primair immers, ook een beetje genieten. :)

Dank je wel voor deze Q and A, Kris. Op nog vele mooie Ellio ritjes!

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit