Meet Ellio rider & Productie Manager Tom

Meet Ellio rider & Productie Manager Tom

6
minuten leestijd
Lees de testimonial van Tom over Ellio.

Meet Ellio rider
& Productie Manager Tom

Elke maand vragen we Ellio riders over hun ervaring met Ellio. Welke afstanden leggen ze dagelijks af? Wat trok hen aan tot Ellio als speed pedelec? Vandaag is het de beurt aan Ellio rider & Productie manager Tom, die een passie heeft voor duurzame mobiliteit.

Hoe ziet jouw woon-werk traject eruit?

“Ik woon 54 km af van onze productieplaats in Tessenderlo. Net iets teveel dus om dagelijks met de fiets te komen al geraak ik er wel vlotjes met Ellio. De aandrijving en het rijplezier op Ellio is echt superieur aan andere speed pedelecs. Zelfs met wind tegen knalt Ellio stevig door. Per dag win ik ruim een halfuur zonder meer moeite te doen. Geen last van filestress, op tijd op mijn werk en toch wat beweging, ik ben fan!"

Wat neem je altijd mee onderweg met Ellio?

"Op een traject van 54km mogen sowieso een of twee drinkbussen niet ontbreken. Ik zet de ondersteuning graag wat minder en gebruik de fiets ook om te sporten. Als ik moe ben of er veel tegenwind is, zet ik de ondersteuning terug hoger en vlieg ik moeiteloos doorheen het Hageland. Verder stop ik liefst zo weinig mogelijk in mijn rugzak. Ik wil kunnen genieten van mijn fietstocht en wat goede, stevige fietsmuziek. Ik hou van het vrije gevoel op de fiets."

Wat sprak jou aan in Ellio? 


“Ik heb jarenlang gewerkt voor een engineering consultancy bureau en moest toen vaak pendelen van Leuven naar Antwerpen. Ik voelde me altijd zo moe en futloos na mijn lange rit in de file. De dagen dat ik met de fiets ging, had ik 10 keer meer energie, was ik goedgezind en véél productiever. Ik ontdekte zo dat ik meer wou doen op vlak van duurzame mobiliteit. En zo ben ik bij Ellio terechtgekomen. Ik ga elke dag met plezier naar het werk om te zorgen dat er zo veel mogelijk Ellio's van goede kwaliteit geproduceerd kunnen worden."

"Het geeft echt een zalig gevoel om te weten dat elke geproduceerde Ellio iemand zéér gelukkig zal maken. Onze klanten zullen minder in de file staan, meer buitenkomen, meer energie hebben, gezonder en gelukkiger zijn. Ook is het een boeiende uitdaging om mee te werken aan de groei van dit bedrijf. En uiteraard is het ook gewoon dé beste speed pedelec op de markt.(lacht)"


Heb je nog (mobiliteit, route, e-bike, speed pedelec,…) tips?

"Niet twijfelen, maak een afspraak en test Ellio! Zoek een mooie route via Strava of fietsknooppunten. Of doe je pendel-traject eens (of enkele keren) met Ellio. Geniet van het buitenzijn en de omgeving!"

Bereken nu ook jouw voordeel en ontdek wat Ellio jou kan opleveren!

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit