Meet Ellio Rider Robin

Meet Ellio Rider Robin

1
minuten leestijd
Nu ik elke dag met mijn Ellio rij, vraag ik me wel af of ik nog zonder zou kunnen.

Meet Ellio rider Robin

Ellio wordt omringd door een bruisende community die tips en feedback delen en zo de speed pedelec nóg beter maken. We noemen hen Ellio riders en polsen graag naar hun ervaring en verhalen. Vandaag is het de beurt aan Ellio rider Robin.

Wat is de mooiste rit die je ooit reed op je speed pedelec?

Op een ijskoude ochtend zijn de velden die ik 's ochtends doorkruis echt prachtig bevroren.

Waarom koos jij voor een speed pedelec?

Omdat ik bij Ellio werk, kreeg ik er één als bedrijfsvoertuig. Nu ik elke dag met mijn Ellio rij, vraag ik me wel af of ik nog zonder zou kunnen. Ik word er echt heerlijk wakker van om mijn werkdag te beginnen en ik kom ook helemaal verfrist thuis.

Wat was voor jou uiteindelijk de reden om voor Ellio te kiezen?

Door de automatische versnellingsbak, is het echt zorgeloos rijden.

Hoe zet jij jouw Ellio in voor jouw mobiliteit?

Voor mijn rit van 17km naar het werk en ook naar huis.


Welk gevoel krijg je als je met je Ellio rondrijdt?

Ik vind het gevoel van fietsen met een Ellio heerlijk! Door de ondersteuning gaat elk bergje vanzelf. Ik voel me ook zo vrij als een vogel. Er is geen plaats waar mijn Ellio mij niet kan brengen. Ook 's nachts helpt de goeie koplamp mij om overal te rijden waar ik wil.

Dank je wel voor deze Q and A, Robin. Op nog vele mooie Ellio ritjes!

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit