Meet Ellio rider & Salesmedewerker Philip Jurca

Meet Ellio rider & Salesmedewerker Philip Jurca

5
minuten leestijd
Lees de testimonial van Philip over Ellio.

Meet Ellio rider
& Salesmedewerker
Philip Jurca

Elke maand vragen we Ellio riders over hun ervaring met Ellio. Welke afstanden leggen ze dagelijks af? Wat trok hen aan tot Ellio als speed pedelec? Vandaag is het de beurt aan de minimalistische Philip Jurca, Salesmedewerker bij Ellio.

Hoe ziet jouw woon-werk traject eruit?

“Ik woon in Hasselt en pendel meestal naar het werk. Ik heb het geluk dat ons kantoor bereikbaar is via een lange weg door weiland. Zowel 's ochtends als 's avonds is dit prachtig om door te fietsen. Enorm rustgevend."

Wat neem je altijd mee onderweg met Ellio?

“Mijn laptop, mijn agenda, een goed boek en een notitieboekje. Ik ben een minimalist in hart en nieren.”

ELLIO SOCIAL TEMPLATES SQUARE 12

Wat sprak jou aan in Ellio? 


“Elektrisch aangedreven vervoersmiddelen zijn de toekomst. Toen de kans zich voordeed om met een innovatief product als Ellio te werken, werd ik razend enthousiast. De technologie en zorg die in Ellio zit, kan je bij geen andere speed pedelec vinden. Het aanpassingsvermogen van de Ellio zal je ook zeker verbazen op elk terrein, zelfs het Belgisch wegdek. Ellio is voor mij de eerste en enige speed pedelec waar ik, ondanks de hoge snelheid, niet moet inboeten in mijn gevoel van veiligheid.”

Welke Ellio vragen stellen klanten het meeste?

“Ik kan een paar A4'tjes vol schrijven met alle vragen die ik krijg (lacht). Als ik het algemeen bekijk, zijn het vooral technische vragen. Klanten zijn steeds verrast over de hoeveelheid technologie die Ellio te bieden heeft.”

Heb je nog (mobiliteit, route, e-bike, speed pedelec,…) tips?

“Kies de Ellio voor je dagelijks woon-werk verkeer! Ellio is een topper, zowel in mobiliteit maar ook in tijdswinst. Ervaar de rust van de fiets met een snelheid die je onbezorgd en op tijd naar het werk brengt.”

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit