Meet Ellio rider & Developer Jander

Meet Ellio rider & Developer Jander

5
minuten leestijd
Lees de testimonial van Jander over Ellio.

Meet Ellio rider & Developer Jander

Elke maand vragen we Ellio riders over hun ervaring met Ellio. Welke afstanden leggen ze dagelijks af? Wat trok hen aan tot Ellio als speed pedelec? Vandaag is het de beurt aan Ellio rider & Developer Jander, die met groot plezier meewerkt aan de optimalisatie van Ellio.

Hoe ziet jouw woon-werk traject eruit?

“Onderweg zijn naar het werk is voor mij een vorm van ontspanning. Voor een speed pedelec gebruiker is de afstand naar mijn werk eigenlijk een relatief korte afstand, maar Ellio heeft geen enkele moeite met het frequent starten, vertragen en versnellen tijdens de rit.”

Wat neem je altijd mee onderweg met Ellio?

“Als eerste neem ik altijd mijn laptop mee, die is natuurlijk niet weg te denken uit mijn werkdag en gaat dan ook iedere dag als eerste in de rugzak. Daarnaast neem ik ook altijd mijn koptelefoon mee, zodat ik rustig muziek kan luisteren tijdens het werken, en ook notitieboekje voor berekeningen of ideeën.”

Wat sprak jou aan in Ellio? 


“Ellio is voor mij veel meer dan een stukje hoogstaande technologie. Ellio staat symbool voor het veranderen van onze mobiliteit en daar werk ik graag aan mee. De nauwe samenwerking met de klanten en hun feedback zorgt er voor dat ik elke dag opnieuw kan proberen om Ellio naar de noden van de gebruikers te hervormen. Dat maakt het heel uitdagend en geeft ook heel wat voldoening!”

Welke Ellio vragen stellen klanten het meeste?

“Moeilijk om er eentje uit te pikken. Iedereen ervaart Ellio anders en heeft zijn persoonlijke opinie over mogelijke verbeteringen. Zoeken hoe ik al die suggesties bij elkaar kan brengen in features waar iedereen blij mee is, is voor mij het belangrijkste.”

Heb je nog (mobiliteit, route, e-bike, speed pedelec,…) tips?

“Als je de kans hebt om met een Ellio te rijden of je hebt er één in je bezit, deel dan zeker jouw bevinding. We staan bij Ellio te popelen om jou ervaring te horen want enkel zo maken we deze fiets nog beter!”

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit