Meet Ellio rider & Supply & logistic manager Jens

Meet Ellio rider & Supply & logistic manager Jens

4
minuten leestijd
Lees de testimonial van Jens over Ellio

Meet Ellio rider
& Supply & logistic
manager Jens

Elke maand vragen we Ellio riders over hun ervaring met Ellio. Welke afstanden leggen ze dagelijks af? Wat trok hen aan tot Ellio als speed pedelec? Vandaag is het de beurt aan Ellio rider & Supply & logistic manager Jens, die op de fiets enkel oog heeft voor de natuur.

Hoe ziet jouw woon-werk traject eruit?

“Ik woon in Halen, wat zo'n 20 à 25 km rijden is van mijn werkplaats in Tessenderlo. Mijn traject rolt over drukke wegen, maar af toe probeer ik eens een andere weg te nemen die leuker of sneller is. En ja, soms schat ik dat wel eens verkeerd in, maar met Ellio haal ik verloren tijd meteen in."

Wat neem je altijd mee onderweg met Ellio?

"Mijn laptop (en toebehoren) en powerfood. De belangrijkste zaken om de dag door te komen en mijn rugzak licht te houden. Voor mij geen muziek als ik ga fietsen. Ik hoor en zie graag wat er rond mij gebeurd."

Wat sprak jou aan in Ellio? 


“Ik had totaal geen ervaring in de fietssector, laat staan in de speed pedelec wereld. Maar na één testrit met Ellio wist ik het meteen; deze fiets heeft potentieel. Om nog een aantal pro's te geven: milieuvriendelijk, nooit meer files, dagelijkse beweging,… En we spreken hier over een Belgisch product dat geassembleerd wordt in een beschermde werkplaats. Alleen maar pro’s lijkt mij."

"In het bijzonder geniet ik van de uitdaging om dit jonge bedrijf mee te helpen groeien. Wat ikzelf heel interessant vind, is dat je als medewerker niet enkel zicht hebt op je eigen werk, maar dat je ook kan ondersteunen bij andere zaken in het bedrijf. Er is een grote betrokkenheid en drive bij alle collega's wat het enorm fijn maakt om voor Ellio te werken."

Welke Ellio vragen stellen klanten het meeste?

“Hoe snel kan de Ellio? Hoelang kan je met een volle batterij rijden? Is dat een Belgisch merk? Kortom, er zijn altijd veel geïnteresseerden(lacht).”

Heb je nog (mobiliteit, route, e-bike, speed pedelec,…) tips?

“Boek een testrit! Sowieso heb je niets te verliezen door Ellio te testen. Maar ik durf te wedden dat de meeste testers niet terug naar hun oude speedpedelec willen.”

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit