Meet Ellio Rider Wesley

Meet Ellio Rider Wesley

1
minuten leestijd
Ik beschouw Ellio een beetje als de Tesla van de speedpedelecs.

Meet Ellio rider Wesley

Ellio wordt omringd door een bruisende community die tips en feedback delen en zo de speed pedelec nóg beter maken. We noemen hen Ellio riders en polsen graag naar hun ervaring en verhalen. Vandaag is het de beurt aan Ellio rider Wesley.

Waarom koos jij voor een speed pedelec?

Mijn werkgever startte in 2023 met fietsleasing en ik woon op een kleine 40 km van mijn werk. Dat is doenbaar in ongeveer één uur, wat ook mijn bedoeling was.

Wat was voor jou uiteindelijk de reden om voor Ellio te kiezen?

Ik had eigenlijk een ander model op het oog. Een collega raadde me aan om toch nog een testrit met Ellio te doen en ik ben hem daar zo dankbaar voor!! Vanaf de eerste minuten rijervaring was ik onmiddellijk verkocht. En ik heb het mij nog geen seconde beklaagd!

Wat is je favoriete plek om even te pauzeren tijdens het fietsen?

Ik rij door de Westhoek en de Westkust. Daar zijn tientallen mooie plekjes, die 's morgens en 's avonds ook nog eens extra mooi worden door een prachtige zonsopgang of -ondergang.

Wat is de mooiste rit die je ooit reed op je speed pedelec?

Meestal is dat aan het water van de Lovaart. Op het einde van de winterperiode start ik 's morgens heel vaak met een zonsopgang tijdens mijn woon- werkverkeer. De koude lucht in combinatie met de mooi lichtschakeringen van de zon zorgen dan voor een pauzemomentje tijdens het fietsen.


Welk gevoel krijg je als je met je Ellio rondrijdt?

Een combinatie van snelheid en vrijheid. Ook vind ik het tof dat het design van de fiets ervoor zorgt dat mensen nog even langer blijven kijken. Ik heb de zwarte sportversie van de Original gekozen en dat is een verrassend snelheidsbeest voor andere weggebruikers.

Hoe heeft Ellio jouw leven veranderd?

Ik ben meer gaan houden van de fiets. Voor mijn Ellio had ik in 20 jaar geen 200 kilometer gefietst. Met mijn Ellio heb ik er ondertussen al meer dan 5000 in 15 maanden.

Dank je wel voor deze Q and A, Wesley. Op nog vele mooie Ellio ritjes!

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit