Ontdek je innerlijke fietser: Word deel van de Ellio #DriveTrain

Wij bij Ellio geloven in de kracht van levensgenieters, avontuurlijke zielen en mensen met passie voor (snelle fiets)mobiliteit. We zoeken enthousiastelingen, van doorwinterde professionals tot weekend warriors, die samen met ons onze unieke fietservaring willen delen.

Word lid van de Ellio #DriveTrain en:

Test topklasse speed pedelecs: Kies jouw ideale Ellio E-bike uit onze collectie en ervaar de weg op een hele nieuwe manier.

Deel je passie: Deel je ervaringen met ons en je publiek op jouw favoriete kanalen. Inspireer anderen om de baan te verkennen met een speed pedelec.

Maak deel uit van iets groots: Werk samen met een team van duurzame gelijkgezinde mobiliteitsenthousiastelingen en creëer inspirerende content die anderen motiveert op twee wielen te springen.

Geniet van exclusieve informatie: Ontvang early bird toegang tot info over nieuwe ontwikkelingen en producten en de kans om deel te nemen aan spannende events en product feedbacksessies.

Wie zoeken we?

Doorwinterde of stiekeme fietshelden : Je leeft voor (fiets)mobiliteit, hebt een passie voor gezondheid en beweging en wil jouw enthousiasme met de wereld delen.

Verhalenvertellers : Je geniet van alles wat met creative content te maken heeft en kan je ervaringen tot leven brengen met inspirerende verhalen.

Arendsogen en gezonde muggenzifters: Je hebt een scherp oog voor details en geeft eerlijke feedback vanuit verschillende hoeken.

Opiniemakers: Je hebt een actief publiek op social media (bijv. Instagram, YouTube, blog) dat geïnteresseerd is in je verhalen.

Zin in avontuur aan 45km/u?

Sluit je aan bij de Ellio #DriveTrain en fiets je weg naar onvergetelijke ervaringen!

P.S. Bekijk onze Instagram of Facebookpagina voor inspiratie en een glimp van onze fantastische fietsen!

Bedankt voor je bericht!
We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.