Back To Work

Back To Work

3
minuten leestijd
Hier lees je 5 manieren waarop Ellio jou kan helpen wat rust te brengen in deze drukke tijden.

5 MANIEREN WAAROP ELLIO ZORGT VOOR EEN VLOTTE START

Het schooljaar ging van start en iedereen pikt de routine weer op. De rust van de zomermaanden lijkt ook professioneel voorbij.  Back to work dus! Hier lees je 5 manieren waarop Ellio jou kan helpen wat rust te brengen in deze drukke tijden.

E-BIKEN IS GEZOND

Het frequent gebruik van een E-bike blijkt verbluffende resultaten op te leveren. Eerst en vooral leidt het regelmatig fietsen tot een positiever mentaal welbevinden. Het maakt ons blij doordat we tijdens het sporten endorfines aanmaken, die tot wel 48 uur na de activiteit in ons lichaam aanwezig blijven! Ook zorgt de beweging voor een hogere weerstand, stabielere bloeddruk en betere conditie. Een E-bike is ook toegankelijker voor diegenen die wat op leeftijd zijn of minder graag sporten. Met een druk op de knop,  een spreekwoordelijke duwtje in de rug, ben je er snel mee weg!

Zelfs al krijg je hulp van je E-bike, de positieve effecten zijn er. Dankzij de elektronische ondersteuning ga je sneller fietsen en kan je hellingen vlotter trotseren. De drempel om op je fiets te stappen is lager en je hebt geen last van tijdnood, stevige wind tegen of zweten. Kort gezegd: niets kan je nog tegenhouden/ don’t stop me now!

KRIJG EEN FIETSVERGOEDING

Veel werkgevers belonen hun werknemers wanneer zij een steentje bijdragen aan een duurzaam werkverkeer. Wanneer je er dus voor kiest om met de fiets naar het werk te gaan, maak je kans op een fietsvergoeding. Hiermee word je betaald om te fietsen én om gezond te blijven.Van een win-win gesproken! Bovendien komen sommige werkgevers ook tegemoet wanneer je  een E-bike wil leasen. Meer hierover kan je lezen in deze blogpost.

SAMEN PENDELEN

Want wat is er gezelliger dan met z’n tweeën pendelen? Via onze Facebook community groep, kan je altijd een mede-Ellio-liefhebber opzoeken om samen te fietsen. Deel elkaars favoriete routes en tussenstops, of bewonder samen de zonsopgang of -ondergang tijdens het pendelen naar je werk. Heb je zelf nog geen Ellio, maar wil je die van een Ellio eigenaar graag testen? Ook dit kan je vragen via de community. Het moet gezegd: de Ellio community is zeer behulpzaam en helpt je graag waar nodig.

VERMIJD DE FILE

Tijdens de spitsuren is er altijd file, dat is een feit. Iedereen kent het gevoel  na een werkdag met tegenzin naar huis te vertrekken omdat je weet dat je in de file zal staan. Hier heeft een Ellio-gebruiker hoegenaamd/ dan weer géén ervaring mee. Met Ellio vermijd je de file, want je fietst hem letterlijk voorbij! Kies voor een ontspannende manier om je te verplaatsen tussen het werk en het thuis zijn in plaats van je op te jagen in het verkeer. Ellio is trouwens even snel of zelfs sneller dan de auto op trajecten tot 25km en door de innovatieve aandrijving is die afstand dagelijks afleggen nu een fluitje van een cent. Geen enkel excuus meer om de auto te nemen dus!

ELLIO HEEFT NAUWELIJKS ONDERHOUD NODIG

Ellio is ontwikkeld door Belgische ingenieurs die de technologie iedere dag verder verfijnen. Doordat er alleen onderhoudsarme componenten worden gebruikt, vraagt Ellio slechts 1 nazicht per jaar. De riemaandrijvingen en dichte naven zijn onderhoudsvrij en hoef je enkel te reinigen met water. Een onderhoud is slechts elke 5.000 km aangeraden en je kan er zelfs voor kiezen hoe dit gebeurt: je brengt hem binnen bij Ellio of wij komen langs bij je thuis. De remblokjes, riemen en banden worden dan nagekeken en de software krijgt een update. Makkelijker kan bijna niet.

Stay up to date
Bedankt voor je inschrijving!
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.
Door u te abonneren gaat u akkoord met de Privacy Policy.
Beleef de Ellio ervaring
Boek testrit